Antena 3 CNN Actualitate Locale Unul dintre minerii prinşi în mina Lupeni este un cunoscut fotbalist

Unul dintre minerii prinşi în mina Lupeni este un cunoscut fotbalist

Unul dintre minerii prinşi în mina Lupeni este un cunoscut fotbalist
06 Oct 2017   •   08:21

ProSport a aflat că unul dintre minerii prinşi în mina Lupeni este fostul fundaş de la Jiul Petroşani, Minerul Lupeni şi CS Vulcan, Raul Cismaşiu.

În vârstă de 39 de ani, Cismaşiu e legitimat în prezent la Hercules Lupeni, formaţie care evoluează în Liga a IV-a Hunedoara.

În urmă cu 13 ani, Cismaşiu evolua în eşalonul secund cu gruparea Minerul Lupeni. "E un fundaş puternic şi şi-a dorit toată viaţa să ajungă în Liga 1. E un caracter tare şi va rezista. Şi-a întreţinut pasiunea până aproape de 40 de ani şi, ca mulţi din aceste locuri, a ales să muncească în mină", a spus pentru ProSport un fost coleg care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Trei mineri au fost prinşi sub pământ, după ce o galerie din mina Lupeni s-a surpat, alţi opt angajaţi reuşind să iasă la timp. Accidentul a avut loc joi după-amiaza, iar potrivit primelor informaţii surparea s-a produs pe o lungime de 10 metri. În zonă au fost trimise şi două elicoptere SMURD, iar mai mulţi salvatori minieri au intervenit pentru scoaterea victimelor de sub pământ.

×
Subiecte în articol: mineri fotbalist
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close