Antena 3 CNN Actualitate Locale Vești proaste de la meteorologi. Cod galben de ploi abundente, ninsori şi vânt puternic începând din această dimineaţă

Vești proaste de la meteorologi. Cod galben de ploi abundente, ninsori şi vânt puternic începând din această dimineaţă

Vești proaste de la meteorologi. Cod galben de ploi abundente, ninsori şi vânt puternic începând din această dimineaţă
18 Mar 2018   •   08:14

O avertizare cod galben de ploi abundente şi ninsori, vânt şi temperaturi scăzute intră în vigoare duminică dimineaţă, de la ora 8.00, urmând să fie afectate 32 de judeţe şi Capitala.

Meteorologii spun că vremea se va răci accentuat în toată ţara, devenind deosebit de rece pentru această perioadă, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10-15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă.

De asemenea, duminică dimineață, începând cu ora 6.00, a intrat în vigoare și un cod galben de inundații, valabil pentru 24 de județe. 

Vremea se va răci brusc în special în estul şi în sud-estul ţării, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade Celsius în nordul Moldovei şi cel mult 10-12 grade în vestul Olteniei şi în sudul Dobrogei. Şi în Capitală temperaturile vor scădea brusc, iar maxima va ajunge la cel mult 5-6 grade.

Conform meteorologilor, vremea se va menține rece până spre sfârșitul săptămânii. 

×
Subiecte în articol: meteorologii temperaturi vant cod galben
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close