Antena 3 CNN Actualitate Locale Violator în serie la 17 ani! Cercetat în libertate, un tânăr a abuzat de o fetiţă de 12 ani

Violator în serie la 17 ani! Cercetat în libertate, un tânăr a abuzat de o fetiţă de 12 ani

Violator în serie la 17 ani! Cercetat în libertate, un tânăr a abuzat de o fetiţă de 12 ani
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Mai 2016   •   08:52

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna vasluiană Vutcani, cercetat în stare de libertate pentru un viol pe care l-a comis în luna ianuarie a acestui an, a violat din nou. De data aceasta o fetiţă de 12 ani. Magistraţii urmează să decidă dacă se impune arestarea sa preventivă.

'În seara de 28.04.2016, poliţiştii Postului de Poliţie Vutcani au fost sesizaţi de o femeie, în vârstă de 44 ani, din comuna Vutcani, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima infracţiunii de viol. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 7 Banca au stabilit că cele sesizate se confirmă, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat tânărul, în vârstă de 17 ani, din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea infracţiunii', precizează un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Potrivit sursei citate, adolescentul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventive pe data de 29 aprilie, dar instanţa urmează să se pronunţe marţi, 3 mai cu privire la acest caz, scrie Agerpres.

 

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close