Antena 3 CNN Actualitate LOTERIA BONURILOR FISCALE: Un milion de lei este suma pusă la bătaie pentru extragerea de astăzi

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Un milion de lei este suma pusă la bătaie pentru extragerea de astăzi

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Un milion de lei este suma pusă la bătaie pentru extragerea de astăzi
de S.T.    |    22 Noi 2015   •   08:24
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Un milion de lei este suma pusă la bătaie pentru extragerea de astăzi a Loteriei bonurilor fiscale, la care vor fi luate în calcul bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 octombrie 2015.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Vor fi acordate cel mult o sută de premii, iar selecţia câştigătorilor se va face în două etape. Astăzi are loc prima etapă, ce constă în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Câştigătorii îşi pot revendica premiile, în termen de 30 de zile, la orice agenţie fiscală din cadrul ANAF. Pentru asta, au obligaţia să depună bonul fiscal în original, o copie a actului de identitate şi o cerere.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Dacă va fi un număr mare de câştigători se va face o nouă extragere, la care vor participa numai numerele de ordine alocate bonurilor câştigătoare în prima etapă.

×
Subiecte în articol: Loteria Bonurilor Fiscale
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close