Antena 3 CNN Actualitate Lucia Hossu Longin, solidară cu Antena 3: Totul este doar o înscenare

Lucia Hossu Longin, solidară cu Antena 3: Totul este doar o înscenare

Lucia Hossu Longin, solidară cu Antena 3: Totul este doar o înscenare
de S.T.    |    08 Aug 2014   •   22:26

Renumita realizatoare Lucia Hossu Longin este solidară cu jurnaliştii Antena 3 şi spune că ceea ce se întâmplă este un abuz uriaş, făcut de o justiţie care produce nedreptate.

"Am văzut azi o justiţie care produce nu dreptate, aşa cum ar fi normal, ci nedreptate. O justiţie în care fiecare încalcă legea şi procesează atâtea abuzuri...un tribunal al poporului din vechea justiţie comunistă care are sentinţele deja date şi totul este doar o înscenare", a spus Lucia Hossu Longin.

"M-a îngrozit mai mult constatarea că Băsescu face ce vrea în această ţară, acum mai mult ca niciodată(...). A vrut răzbunare pentru domnul Dan Voiculescu, acum, în august, şi nu în septembrie când justiţia va funcţiona. A vrut să lovească în voi, Antenele, fiind ţinţa finală şi a lovit", a spus Lucia Hossu Longin, adăugând că este de acord cu iniţiativa lui Mircea Badea de a se plimba la Cotroceni şi la DNA.

"Eu invit Parlamentul României să facă ceva. E singura modalitate prin care cele 7 milioane de cetăţeni îşi pot recăpăta încrederea în puterea democraţiei. Să facă ceva pentru oprirea acestei avalanşe criminale, pentru că nu se va opri aici", a mai spus jurnalista.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close