Antena 3 CNN Actualitate Lucrările de consolidare ale Arcului de Triumf au fost oprite. Primăria Capitalei, datorie de peste un milion de euro

Lucrările de consolidare ale Arcului de Triumf au fost oprite. Primăria Capitalei, datorie de peste un milion de euro

Lucrările de consolidare ale Arcului de Triumf au fost oprite. Primăria Capitalei, datorie de peste un milion de euro
25 Aug 2016   •   14:12

Activitatea de consolidare a Arcului de Triumf este sistată de aproape două luni, pentru că Primăria Capitalei refuză să plătească peste un milion de euro pentru lucrări executate, a spus pentru Economica.net Vasile Turcu, proprietarul Romconstruct, firma care se ocupă de restaurarea monumentului istoric.

Arcul de Triumf, unul dintre cele mai cunoscute monumente din Bucureşti, a intrat de mai bine de doi ani într-un proces amplu de consolidare. Termenul de finalizare era primăvara anului 2015, însă lucrările nu s-au încheiat nici acum.

„De două luni nu se mai lucrează, este doar paza acolo. Nu ne-au dat banii. Am făcut 200 de adrese către Primărie, dintre care 15-20 de când a venit noul primar (Gabriela Firea – n.r.) şi nu am primit niciun răspuns", a explicat Vasile Turcu.

El a menţionat că Primăria Capitalei îi datorează firmei Romconstruct peste 1 milion de euro pentru lucrări executate deja.

„Dacă ne-ar plăti totul, într-o lună finalizăm lucrările", a continuat proprietarul Romconstruct.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close