Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, despre întâlnirea foștilor lideri ai PDL:”I-am salutat pe toţi colegii mei de partid, am discutat”

Ludovic Orban, despre întâlnirea foștilor lideri ai PDL:”I-am salutat pe toţi colegii mei de partid, am discutat”

Ludovic Orban, despre întâlnirea foștilor lideri ai PDL:”I-am salutat pe toţi colegii mei de partid, am discutat”
18 Iul 2018   •   20:57

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus miercuri, în ceea ce privește întâlnirea din sediul foștilor lideri ai PDL, că a fost de acord cu organizarea ei. 

Orban a spus că a trecut și i-a salutat pe colgii săi, dar nu a dorit să participe. 

”I-am salutat pe toţi colegii mei de partid, am discutat cu colegii mei de partid. În rest, fiind vorba despre o discuţie pe care a generat-o colegul meu de partid, domnul Blaga, este o discuţie la care are dreptul orice membru de partid. Sediul Partidului Naţional Liberal este deschis la orice discuţii, dezbateri între membrii PNL”, a spus Orban.

Atunci când a auzit că Vasile Blaga a reclamat probleme la nivel de comunicare în rândul partidului, liderul PNL a spus că e deschis la dialog. 

”Eu sunt deschis dialogului cu toţi membrii PNL, indiferent de unde provin, ce funcţii ocupă, atâta timp cât au ceva de comunicat, ceva în interiorul partidului, cât au idei benefice, cât se implică în activitatea partidului şi atingerea obiectivelor. Sunt un om deschis la dialog şi comunicare. De asemenea, sunt deschis la îmbunătăţirea comunicării în interiorul partidului şi în exteriorul partidului”, a mai spus Orban, conform news.ro. 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban lideri pdl colegii partid
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close