Antena 3 CNN Actualitate Luju.ro: Șefa DNA își întoarce singură vorbele

Luju.ro: Șefa DNA își întoarce singură vorbele

Luju.ro: Șefa DNA își întoarce singură vorbele
de M.Z.    |    25 Sep 2017   •   21:01

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi spus, în ultimele trei luni, două lucruri diferite cu care a ajuns să se contrazică singură, susține luju.ro.

Potrivit sursei amintite, Kovesi spunea, pe 17 iulie, că la DNA nu există niciun dosar cu șefii Inspecției judiciare, iar într-un interviu dat astăzi, 25 septembrie, recunoaște că inspectorul-șef Lucian Netejoru a fost cercetat de procurorii anticorupție, dar dosarul a fost clasat.

Totodată, Laura Codruța Kovesi a spus luni, că nu a chemat vreodată un inspector în biroul său, în timpul controlului de la Inspecția judiciară.

Pe 21 septembrie, Mihaela Focică spunea în plângerea depusă la PICCJ că a fost în biroul Laurei Kovesi: "Luni 3 iulie 2017, în jurul prânzului am fost chemată în biroul inspectorului-șef adjunct Stan Gheorghe, unde m-a întrebat direct dacă am fost la DNA, la procuroul-șef Laura Codruța Kovesi, și am recunoscut acest lucru. Precizez că nu am acordat atenție acelui moment în care am fost invitată de procurorul-șef Laura Codruța Kovesi la sediul DNA pentru niște discuții”.

Informațiile au fost comentate luni, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close