x close

Fii alături de noi!

Cum a ajuns Monica Macovei la butoanele Justiției

de 07 Ian 2016   •   17:04
Fostul ministru al Justiției Monica Macovei pare să se fi întors la butoane, prin oamenii săi.

Desi nu spune, Adrian Baboi Stroe, proaspăt numit secretar de stat la Ministerul Justiției, a fost asistentul Monicăi Macovei la Parlamentul European.
 
Potrivit CV-ului lui Baboi Stroe, el a lucrat timp de 10 luni, între 2010 și 2011, ca „asistent parlamentar acreditat" la Parlamentul European. Ce nu zice Baboi Stroe e că a fost asistentul parlamentarului european Monica Macovei. 
 
Adrian Baboi Stroe apare ca „persoană de contact" în documente emise de cabinetul europarlamentarului Monica Macovei în 2010.
 
Adrian Baboi Stroe pare să fi venit la cabinetul Monicăi Macovei în locul actualului ministru al Justiției, Raluca Prună. Prună a lucrat la cabinetul Monicăi Macovei până în septembrie 2010. Baboi Stroe a fost asistentul Monicăi Macovei din septembrie 2010.
 
Spre deosebire de noul secretar de stat, ministrul Prună a recunoscut public că a lucrat la cabinetul Monicăi Macovei.
 
poza

Actualitate

Membrii comisiilor care analizează sesizările de plagiat ale lui Stănișoară, Onțanu, Licu și Tobă vor fi înlocuiți

Mai mulţi membri ai comisiilor care analizează sesizările de plagiat în ştiinţe militare vor fi înlocuiţi, aceştia declarându-şi incompatibilitatea sau fiind în conflict de...

28 Iul 2016  •  21:00

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati