Antena 3 CNN Actualitate Mai tare ca Elena Udrea! Ce condiții a avut în celulă șefa Hexi Pharma

Mai tare ca Elena Udrea! Ce condiții a avut în celulă șefa Hexi Pharma

Mai tare ca Elena Udrea! Ce condiții a avut în celulă șefa Hexi Pharma
30 Mai 2016   •   10:12

Flori Dinu, directoarea firmei Hexi Pharma, și-a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în Arestul Central al Poliției Capitalei sub puterea ordonanței de reținere de 24 de ore. Colaboratoarea lui Dan Condrea, mort într-un teribil accident rutier produs chiar înainte cu o zi să fie audiat, a fost ”cazată” într-o celulă modernizată cu geamuri termopan, aparat de aer condiționat și televizor, scrie libertatea.ro.

Pe vremea când Elena Udrea – fosta blondă de la Cotroceni -,  făcea cunoștință cu ”Beciul Domnesc” condițiile din arest erau grele, așa cum chiar politicianul a spus-o, după eliberare, ori de câte ori a avut ocazia: wc ”turcesc”, pereți scorojiți, cercevele din lemn la geamuri, mizerie și un aer irespirabil din cauza lipsei aparatelor de aer condiționat.

Șederea de o noapte a directoarei Hexi Pharma, într-una dintre celulele arestului VIP-urilor a fost, spun surse apropiate anchetei, ceva mai  plăcută pentru că, între timp, proiectul norvegian de modernizare a  tuturor camerelor de detenție a mai avansat.

Prin urmare, la capitolul ”stele”, Flori Dinu a fost ceva mai norocoasă decât Udrea. ”A fost repartizată într-o cameră modernizată cu ferestre tip termopan, igienizată, zugrăvită proaspăt și dotată cu aer condiționat. A beneficiat și de existența unui televizor în celulă care aparține unei arestate”, au dezvăluit pentru Libertatea surse judiciare.

Cum între timp wc-urile turcești și dușurile au fost și ele ”atinse” de modernizare, Flori Dinu – cercetată în uriașul scandal național legat de dezinfectanții diluați -,  s-a putut bucura de intimitate folosind noile instalații sanitare, dar și vasele de wc din aluminiu – modelele alese după implicarea părții norvegiene care asigură finanțarea proiectului de  modernizare arestului Central al Poliției Capitalei. Flori Dinu a părăsit sâmbătă celula de lux și acum este cercetată în libertate, sub control judiciar.

×
Subiecte în articol: Hexi Pharma Elena Udrea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close