Antena 3 CNN Actualitate Managerul Spitalului Colentina îl contrazice pe medicul neurochirurg care a scris că ”pacienţii sunt condamnaţi la moarte"

Managerul Spitalului Colentina îl contrazice pe medicul neurochirurg care a scris că ”pacienţii sunt condamnaţi la moarte"

Managerul Spitalului Colentina îl contrazice pe medicul neurochirurg care a scris că ”pacienţii sunt condamnaţi la moarte"
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Feb 2017   •   20:26

Managerul Spitalului Colentina, Silvi Ifrim, susţine că afirmaţiile doctorului Ionuţ Gobej nu se sprijină pe realitate, secţia ATI are gardă continuă, iar actul medical nu a fost niciodată condiţionat de depăşirea programului de lucru, însă medicul nu cunoaşate legea privind orele suplimentare.

"Am luat la cunoştinţă cu surprindere de cele prezentate în presă de doctorul Gobej, fără o documentare corectă privind situaţia din Spitalul Colentina. De menţionat că afirmaţiile doctorului Gobej nu se sprijină pe realitate, iar semnatarul pare să nu cunoască sau să nu accepte prevederile legale privind situaţia orelor suplimentare. Doctorul Gobej vorbeşte despre secţia de ATI, unde există gardă continuă, dată fiind natura secţiei. Cum poate, în acest caz, să afirme că după ora 15.00 nu ar mai fi personal în secţie?", spune managerul unităţii sanitare, Silvi Ifrim, într-un comunicat remis news.ro.

Managerul Spitalului Colentina susţine că nu a fost disponibilizată nicio persoană din respectiva unitate sanitară.

"Mai mult, contrar afirmaţiilor doctorului Gobej, nicio persoană nu a fost disponibilizată din spitalul Colentina până în acest moment. Actul medical nu trebuie şi nu a fost niciodată condiţionat de depăşirea programului de lucru”, a adăugat Ifirm.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close