Antena 3 CNN Actualitate Maria Grapini se teme pentru viaţa ei

Maria Grapini se teme pentru viaţa ei

Maria Grapini se teme pentru viaţa ei
23 Noi 2015   •   09:42

Bruxelles a fost, în ultimele zile, ca sub o stare de asediu. Autorităţile belgiene au ridicat la maximum, de sâmbătă, alerta teroristă din cauza ameninţării "serioase şi iminente".

În acest context, Maria Grapini a spus că se teme pentru viața ei.

"Din punctul meu de vedere, este situaţia cea mai critică a Europei. Evident că mă tem atât pentru mine, cât şi pentru ceilalţi colegi din cabinetul meu. Orice om conştient de ceea ce se întâmplă are această teamă. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să le trimit mesaj asistentelor care se află în Bruxelles ca să nu iasă din casă. Din nefericire, există această nesiguranţă, inclusiv a circulaţiei. Au fost probleme inclusiv cu trenul între Strasbourg şi Bruxelles, acestea fiind oraşele care leagă, de fapt, instituţiile europene. Asistenţii şi funcţionarii de la Parlamentul European merg la Strasbourg, în săptămâna în care avem plen, cu trenurile de legătură. Există o teamă acum să se mai circule.

În Bruxelles s-a declarat această stare de alertă şi vedem ce se întâmplă pe străzi, parcă suntem în război.", a declarat, pentru „ring" Maria Grapini.

×
Subiecte în articol: Maria Grapini Bruxelles
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close