Antena 3 CNN Actualitate Marian Vanghelie, dezvăluire incredibilă: „Victor Ponta și Gabriel Oprea l-au băgat în închisoare pe Adrian Năstase”

Marian Vanghelie, dezvăluire incredibilă: „Victor Ponta și Gabriel Oprea l-au băgat în închisoare pe Adrian Năstase”

Marian Vanghelie, dezvăluire incredibilă: „Victor Ponta și Gabriel Oprea l-au băgat în închisoare pe Adrian Năstase”
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Apr 2017   •   23:08

Declarații incendiare făcute de Marian Vanghelie în emisiunea Ediție Specială de la Antena 3.

Fostul primar al Sectorului 5 a povestit de ce l-a dat afară Mircea Geonă pe Gabriel Oprea din PSD, dar și cum fostul ministrul de Interne și Victor Ponta au decis soarta lui Adrian Năstase.

„Știți de ce l-a dat afară Mircea Geoană pe Gabriel Oprea din PSD? Mircea Geoană a plecat din țară timp de trei zile, după ce îl pusese ministrul de Interne. Domnul Oprea cu statul de drept a început să facă anumite lucruri. A început să facă tot felul de numiri, să dea oameni afară.  A fost un vot și pentru secretarii de stat. Și secretarii de stat aveau responsabilități. (...) Omul acesta a participat la condamnarea lui Adrian Năstase. Nu i-a făcut el dosarul. A participat la arestarea lui Dan Diaconescu. N-a vrut să facă fuziune cu el și l-a amenințat. L-a sunat pe procurorul de caz de față cu Dan Diaconescu și i-a spus că îl cheamă direct acolo dacă face fuziune și ăi rezolvă toată problema. Diaconescu nu a vrut. Toate acestea s-au întâmplat și cu participarea lui Victor Ponta. (...)Știți de ce s-a ocupat să se ducă domnul Năstase? Ponta nu putea să aibă autoritate în fața lui Năstase pentru că era complicat și oricând putrea să strângă Adrian Năstase niște oameni lângă el”, a declarat Vanghelie la Antena 3.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close