Antena 3 CNN Actualitate Marian Vanghelie: Judecătorii de la ÎCCJ s-au întâlnit la Coldea acasă să discute despre dosarul lui Liviu Dragnea

Marian Vanghelie: Judecătorii de la ÎCCJ s-au întâlnit la Coldea acasă să discute despre dosarul lui Liviu Dragnea

Marian Vanghelie: Judecătorii de la ÎCCJ s-au întâlnit la Coldea acasă să discute despre dosarul lui Liviu Dragnea
Sursa foto: foto- Captura Antena 3
24 Iun 2018   •   14:34

Marian Vanghelie a declarat faptul că, pe data de 19 iunie, mai mulți judecători de la ÎCCJ s-au strâns în casa lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, pentru a discuta despre mai multe dosare. inclusiv cel al lui Liviu Dragnea. 

„Știți unde este casa domnului Coldea? Lângă T14. (...) Pe 19 iunie, au fost prezenți la domnul Coldea acasă mai mulți judecători de la Înalta Curte. Eu aștept să mă dea în judecată, pentru că spun foarte multe lucruri și nimeni nu mă dă în judecată. Înțeleg că mai nou, activează domnul Bulancea (procuror DNA, n.r), care vrea să se afirme, considerând că va fi noul succesor al doamnei Kovesi. 

Și dă telefon, e înnebunit, dă telefon la tot felul de judecători pe care îi are agățați și le spune că ar fi bine ca să le transmită care sunt în dosarele mele să mă judece mai repede, să închidă dosarele și să mă condamne. Sunt informat că nu este vorba numai de dosarul meu, că dacă era vorba numai de dosarul meu nu mai era nimeni interesat. Ei sunt în continuare foarte interesați de foarte multe dosare. Cum a fost dosarul domnului Dragnea, și cum sunt alte dosare, care vor ajunge la momentul potrivit”, a spus Marian Vanghelie. 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close