Antena 3 CNN Actualitate Marian Vanghelie: Victor Ponta are probleme psihologice

Marian Vanghelie: Victor Ponta are probleme psihologice

Marian Vanghelie: Victor Ponta are probleme psihologice
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Apr 2017   •   15:26

Marian Vanghelie face declarații șocante, în direct la Antena 3, referitoare la fostul premier Victor Ponta. Politicianul îl acuză pe fostul prim-ministru că se confruntă cu probleme psihologice. 

„Un om care are probleme psihologice, fiziologice și hormonale... Îmi cer scuze. Uitați, dacă nu mă credeți pe mine, întrebați-l pe socrul lui, Ilie, ce ne spunea nouă, pe vremuri, care sunt problemele lui. Că știe mai bine... Afirmațiile îmi aparțin. Și dacă greșesc, că nu sunt bine informat - că are probleme hormonale, fiziologice - să ne spună ce făcea la domnul Bobeică, pe Champs-Elysees, în Franța, acolo, la dânsul. Care dânsul este declarat „gay” oficial”, a declarat Marian Vanghelie. 

Declarația lui Marian Vanghelie vine după ce Victor Ponta a spus că Marian Vanghelie e un bufon. ”Marian Vanghelie e un bufon. Cu Gabriel Oprea nu vorbeam în 2009. Cu George Maior eram în relații apropiate. Pe Florian Coldea nu cred că îl cunoșteam. M-a deranjat acea nesimțire și măgărie că l-am băgat în închisoare pe Adrian Năstase”, a declarat Victor Ponta 

Scandalul a început, în urmă cu câteva zile, după ce Marian Vanghelie a declarat tot la Antena 3 că Victor Ponta a fost una dintre persoanele care au decis soarta lui Adrian Năstase.

Ascultați întreaga declarație a lui Marian Vanghelie în materialul video de mai jos:

 

 

 

×
Subiecte în articol: scandal Victor Ponta Marian Vanghelie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close