Antena 3 CNN Actualitate Mărturiile cutremurătoare ale victimelor accidentului care a avut loc lângă Ploiești

Mărturiile cutremurătoare ale victimelor accidentului care a avut loc lângă Ploiești

Mărturiile cutremurătoare ale victimelor accidentului care a avut loc lângă Ploiești
05 Feb 2016   •   17:41

Marturiile victimelor si ale rudelor accidentului de autobuz produs vineri dimineata pe centura de vest a Ploiestiului sunt cutremuratoare.

Accidentul produs in jurul orei 6:30 s-a soldat cu 5 morti si 28 de raniti. ISU a instituit cod rosu de interventie, iar la operatiunile de salvare au participat 23 de ambulante si numeroase echipaje de interventie.

"Nu stiu ce s-a intamplat, ne-am trezit unii peste altii, aruncati in fata, printre scaune. Pe mine m-a scos o femeie din autobuz", a declarat Cristina Cazan, una dintre victime, care are rani grave la picioare, scrie Adevarul.

"E nebunie ce este acolo in spital, e groaznic, sunt raniti", a declarat un tanar venit sa vada cum se simte o ruda.

Alte persoane au intrat in panica pentru ca nu aveau vesti despre rudele lor.

"In autobuz era sotia mea, mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva pentru ca nu raspundea la telefon, sunam, sunam intr-una. Era si autobuzulul cu care trebuia sa ma intorc eu si nu a mai venit, am auzit ambulantele. Despre sotia mea nu stiu deocamdata decat ca este in stare grava, la investigatii, este adormita. Are 19 ani! Fac naveta de 10 ani pe aceasta ruta, nu s-a intamplat nimic niciodata, il cunosteam si pe sofer, pana acum nu a fost nici o problema", a declarat Ionut Marin.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close