Antena 3 CNN Actualitate Mărturisirea șocantă a lui Călin Geambașu: Tatăl meu s-a sinucis

Mărturisirea șocantă a lui Călin Geambașu: Tatăl meu s-a sinucis

Mărturisirea șocantă a lui Călin Geambașu: Tatăl meu s-a sinucis
Sursa foto: Foto: Calin Geambasu/ Facebook
13 Ian 2018   •   09:40

Scandalul în familia Geambașu pare fără sfârșit. Călin Geambasu a publicat pe contul personal de Facebook o postare care a lăsăt pe toată lumea fără replică.

Acesta spune că renunță la moștenirea de 1 milion de euro, averea părinților lui, și se dezice de cei care i-au dat viața pentru torturile la care l-au supus în copilărie. 

„De Sărbători, tatăl meu S-A SINUCIS din calitatea de ”părinte”. (...)

Ce se va putea auzi în următoarele 7 minute (în filmarea postării) nu a mai fost auzit niciodată ca fiind spus din partea unui aşa pretins "părinte protector"...! Luna viitoare urmează să demarez procedurile de Desfiere şi cererea oficială de Dezmoştenire, pentru a nu mai avea nici o legătură cu aceşti părinţi degeneraţi. Renunţ în mod Deliberat la o avere de aprox. 1.000.000 EURO. (n.r- contravaloarea terenurilor şi a locuinţelor pe care le deţine Petre Geambaşu). Iau în calcul şi schimbarea numelui de familie! De la 18-19 ani, de când m-am lansat în muzică, am fost prezentat numai cu numele mic pe toată perioada emisiunii «Şcoala Vedetelor», vreme de 4-5 ani (aşa eram prezentaţi cu toţii - Nadine, Alice, Mălina, Adrian, Călin şi restul colegilor noştri). După o săptămână mi-a cerut scuze prin e-mail pentru accesul de răutate şi de dezinformarea pe care le-a arătat în public prin această intervenţie voluntară la un post de televiziune. Atacă din senin, apoi se vaită pentru a stârni compasiune nemeritată.”, se arată în postarea artistului.

×
Subiecte în articol: marturisire familie mesaj cont Facebook
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close