Antena 3 CNN Actualitate Masacrul de la Aurora: Proprietarul sălii de cinema cere despăgubiri uriașe de la supraviețuitorii și familiile celor uciși

Masacrul de la Aurora: Proprietarul sălii de cinema cere despăgubiri uriașe de la supraviețuitorii și familiile celor uciși

Masacrul de la Aurora: Proprietarul sălii de cinema cere despăgubiri uriașe de la supraviețuitorii și familiile celor uciși
Sursa foto: Foto: EPA/ INTACT Images
01 Iul 2016   •   20:51

Proprietarul unei săli de cinema din SUA cere despăgubiri uriașe de la supraviețuitorii și familiile victimelor unui masacru care a avut loc în 2012, solda cu 12 morți și peste 70 de răniți.

După ce un juriu a decis că Cinemark nu a fost responsabil pentru masacrul din 2012 din Aurora, Colorado, proprietarul sălii de cinema a cerut 700.000 de dolari de la supraviețuitorii și familiile victimelor, scrie The Independent.

Procesul a fost intentat de către familiile victimelor, care au susținut că sala de cinema ar fi trebuit să ia mai multe măsuri de protecție pentru a preveni acel masacru.

Acum, după ce juriul a decis că proprietarul sălii de cinema nu avea cum să prevină această tragedie, Cinemark cere despăgubiri de la cei care l-au chemat în instanță.

La 20 iulie 2012, James Holmes a pătruns într-un cinematograf din Aurora, periferia Denverului, şi a deschis focul asupra publicului în timpul unei proiecţii de noapte a filmului "Batman - The Dark Knight rises", ucigând 12 persoane şi rănind alte 70.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close