Antena 3 CNN Actualitate Maşină lovită de tren, la intrarea în Baia Mare. A fost nevoie de intervenția unui echipaj SMURD

Maşină lovită de tren, la intrarea în Baia Mare. A fost nevoie de intervenția unui echipaj SMURD

Maşină lovită de tren, la intrarea în Baia Mare. A fost nevoie de intervenția unui echipaj SMURD
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Mai 2017   •   21:19

Un autoturism condus de un angajat al societăţii de salubrizare Drusal a fost lovită de tren cu călători, sâmbătă seara, în apropierea municipiului Baia Mare, potrivit dispeceratului ISU Maramureş, scrie Agerpres.

În urma impactului, persoana, care se afla singură în maşină, a suferit multiple leziuni. Bărbatul a fost preluat de echipaj SMURD şi transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. 

Accidentul s-a produs pe drumul care duce spre unul dintre punctele de lucru ale societăţii Drusal, aflat la periferia municipiului Baia Mare, drum care este traversat de linia de cale ferată. 

Din primele informaţii, şoferul nu s-a asigurat la trecerea căii ferate, neauzind semnalele acustice ale locomotivei care tracta vagoanele de călători pe ruta Satu Mare-Baia Mare. 

Traficul feroviar spre Baia Mare a fost oprit până la îndepărtarea maşinii avariate. Poliţiştii aflaţi la faţa locului încearcă să stabilească circumstanţele producerii accidentului. 

×
Subiecte în articol: echipaj smurd Baia Mare
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close