Antena 3 CNN Actualitate Misterul dispariției mașinii lui Dan Condrea. Martorul cheie dă declarații în fața anchetatorilor

Misterul dispariției mașinii lui Dan Condrea. Martorul cheie dă declarații în fața anchetatorilor

Misterul dispariției mașinii lui Dan Condrea. Martorul cheie dă declarații în fața anchetatorilor
Sursa foto: Foto: captura Antena3
25 Mai 2016   •   15:12

Martorul cheie al accidentului lui Dan Condrea exclude varianta sinuciderii. Şoferiţa, audiată acum de procurori, susţine că Dan Condrea vorbea într-adevăr la telefon atunci când a intrat în depăşire. Condrea circula însă cu o viteză mai mică de 150 de kilometri pe oră, iar drumul era liber.

În mod misterios, maşina martorei apare pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere. A lui Condrea nu!

Antena 3 a studiat imaginile surprinse de camere în zecile de minute dinaintea tragediei. În filmările surprinse la şcoala din Tamaş, la aproximativ trei kilometri de locul accidentului, se vede că traficul era extrem de lejar. Un autoturism trece în jurul orei 18:41, potrivit timpului înscris pe imagini, după care următoarea maşină ajunge abia după un minut şi şapte secunde.

La scurt timp, în jurul orei 18:42 este surprins autoturismul martorei, care circulă spre Buftea. Două minute mai târziu, prin dreptul camerelor trece şi autoturismul poliţiei care a ajuns primul la locul accidentului, aflându-se în patrulare.

Drept urmare, filmul evenimentelor corespunde povestirii spuse de martor. Singurul element care lipseşte din tablou este maşina lui Condrea. 

Mărturii explozive despre cum a murit Dan Condrea

Femeia care a descris condițiile în care a avut loc accidentul lui Dan Condrea, într-o intervenție telefonică la Antena 3, a fost luată de anchetatori din fața blocului și dusă la audieri.

Aceasta a declarat la Antena 3 că, deși a fost prima persoană care a ajuns la fața locului și a sunat la 112, nimeni din echipa de anchetatori nu a contactat-o pentru a da vreo declarație.

Martor-cheie, ea a declarat că Dan Condrea a scăpat maşina de sub control, a încercat să reintre înapoi pe banda sa de mers dar nu a mai reuşit şi s-a izbit de copacii de pe marginea drumului.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea a murit Dan Condrea
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close