Antena 3 CNN Actualitate Media PRODUS ÎN ȚARA TA

PRODUS ÎN ȚARA TA

PRODUS ÎN ȚARA TA
29 Noi 2015   •   17:44

De 1 Decembrie, Antena 3 si Observator lanseaza campania PRODUS IN TARA TA, o campanie prin care sustinem imprimarea pe produsele din tara noastra a unui cod de bare personalizat care sa devina o marca a tuturor marfurilor fabricate in tara noastra. Pornim de la faptul ca românii declară că ar cumpăra produse românești și chiar ar fi dispuși să plătească mai mult pentru ele. Una dintre problemele de la raft este ca produsele făcute în România sunt mai degrabă invizibile.

Campania are ca scop tocmai crearea unei vizibilitati majore a produselor romanesti, astfel incat să fie cât mai ușor de identificat, stimulând astfel alegerea lor și sprijinind economia din România. Ne propunem sa protejam si sa promovam produsele fabricate in Romania, sa constientizam publicul de importanta demersului nostru si chiar sa conducem la crearea unui cadru legislativ propice consumului de produse romanesti, fie ca vorbim despre alimente, imbracaminte, mobila, electronice.

Prin plasarea conturului hărții României pe codul de bare, orice om poate ști imediat dacă acel produs e fabricat în tara noastra. Codul de bare cu harta României va putea fi folosit de orice producător care produce în România. Pot fi companii străine care au fabrici în România, nu doar producători 100% locali.

Asadar, este extrem de important, consideram a fi un produs romanesc acele produse fabricate in Romania, chiar daca la fabricarea lor sunt folosite materii prime din import.  

Orice producător își poate pune harta României pe codul de bare, să înlocuiască codul de bare vechi cu unul care are harta României. Pentru asta, trebuie doar să meargă pe un site dedicat de unde să descarce acest nou cod de bare.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close