Antena 3 CNN Actualitate Media Anca Serea, despre moartea primului soţ, învins de cancer: „După ce a murit, am simţit mult timp prezenţa spiritului lui lângă noi”

Anca Serea, despre moartea primului soţ, învins de cancer: „După ce a murit, am simţit mult timp prezenţa spiritului lui lângă noi”

Anca Serea, despre moartea primului soţ, învins de cancer: „După ce a murit, am simţit mult timp prezenţa spiritului lui lângă noi”
Sursa foto: Foto: Facebook
25 Feb 2017   •   15:57

Astăzi este o femeie împlinită şi fericită alături de cântăreţul Adi Sînă, dar viaţa nu a fost mereu roz pentru Anca Serea. Prezentatoarea TV a povestit cel mai trist episod din viaţa sa, cans şi-a pierdut soţul, învins de cancer.  

„Înainte să mergem la Berlin să ni se dea diagnosticul de cancer, Filip a făcut de nouă ori analizele în România şi din toate reieşea că este perfect sănătos“, a povestit Anca Serea. „Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc. Eu cred că atunci când ne îmbolnăvim, suntem datori sa facem totul în primul rând pentru cei ce ne iubesc şi apoi pentru noi“, a declarat vedeta la o emisiune TV.

„După ce a murit Filip, am simţit mult timp prezenţa spiritului lui lângă noi. Acum nu-l mai simt… Eu cred cu tărie că dacă sunem oameni împliniţi, liniştiţi şi fericiţi… nu ne îmbolnăvim. Deseori m-am întrebat care a fost dezechilibrul lui Filip. Dar nu ştiu…“, a povestit Anca Serea.

 

×
Subiecte în articol: marturisire emotionanta
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close