x close

Fii alături de noi!

Sinteza Zilei: Anchetele jurnalistice pentru care România iubeşte Antena 3

de 29 Feb 2016   •   22:07
Aseară, Spotlight a luat premiul Oscar pentru cel mai bun film. Producţia spune povestea unei echipe de jurnalişti de la Boston Globe, care au dezvăluit numeroase abuzuri sexuale asupra copiilor, comise de preoţi catolici. Povestea a făcut valuri în întreaga lume.

Anchetele jurnalistice, fără doar şi poate, deranjează. Aşa cum s-a întâmplat în decursul anilor cu anchetele Antena 3, zecile de dezvăluiri care au deranjat personaje importante din peisajul autohton. Care au ripostat. Acum s-a ajuns ca Antena 3 să fie vânată, tocmai pentru dezvăluirile făcute.

Mihai Gâdea a prezentat la „Sinteza Zilei” o parte dintre cele mai importante anchete pe care le-aţi văzut la Antena 3. "Sunt foarte bucuros pentru că fac parte din această echipă. Sunt doar câteva dintre anchetele făcute. Vorbim de oameni care au pus adevărul înaintea familiei sau vieţii lor" a spus Mihai Gâdea.
poza

Actualitate

Dezbatere publică privind ridicarea mașinilor parcate neregulamentar

Ministerul de Interne a pus în dezbatere publică Regulamentul privind ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar după ce Înalta Curte a decis că această activitate nu poate fi reglementată de...

25 Iun 2016  •  17:56

poza

Show

Oana Zăvoranu, pozele pe care Facebook le va șterge

Vedeta tv e tot mai generoasă în pozele pe care le postează pe Facebook. Atât de generoasă încât își arată sânii. "You sexy mother f----r ?????? Tot ce e fr...

25 Iun 2016  •  17:43

sati