x close

Fii alături de noi!

Sinteza Zilei: Anchetele jurnalistice pentru care România iubeşte Antena 3

de 29 Feb 2016   •   22:07
Aseară, Spotlight a luat premiul Oscar pentru cel mai bun film. Producţia spune povestea unei echipe de jurnalişti de la Boston Globe, care au dezvăluit numeroase abuzuri sexuale asupra copiilor, comise de preoţi catolici. Povestea a făcut valuri în întreaga lume.

Anchetele jurnalistice, fără doar şi poate, deranjează. Aşa cum s-a întâmplat în decursul anilor cu anchetele Antena 3, zecile de dezvăluiri care au deranjat personaje importante din peisajul autohton. Care au ripostat. Acum s-a ajuns ca Antena 3 să fie vânată, tocmai pentru dezvăluirile făcute.

Mihai Gâdea a prezentat la „Sinteza Zilei” o parte dintre cele mai importante anchete pe care le-aţi văzut la Antena 3. "Sunt foarte bucuros pentru că fac parte din această echipă. Sunt doar câteva dintre anchetele făcute. Vorbim de oameni care au pus adevărul înaintea familiei sau vieţii lor" a spus Mihai Gâdea.
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

”Am un apetit sexual uriaș”. Fiica a rămas interzisă de ce a putut citi în mesajele mamei sale sexagenare

Ideea că părinții noștri sunt activi din punct de vedere sexual ne repugnă celor mai mulți dintre noi. Însă să auzi detalii picante din dormitorul lor, chiar de la unul dintre ei, este o experiență greu...

29 Iul 2016  •  18:26

sati