Antena 3 CNN Actualitate Media Andreea Mantea are un nou partener. Anton va fi “Dr Love” în emisiunea “Dă o șansă dragostei”, Euforia TV

Andreea Mantea are un nou partener. Anton va fi “Dr Love” în emisiunea “Dă o șansă dragostei”, Euforia TV

Andreea Mantea are un nou partener. Anton va fi “Dr Love” în emisiunea “Dă o șansă dragostei”, Euforia TV
07 Oct 2015   •   13:47

Se numește Anton Gabriel Culea și are 24 de ani. Cu toate că a terminat Facultatea de Inginerie Energetică, a ajuns să lucreze în televiziune, în rolul lui “Dr Love”, în noul proiect de la Euforia TV, “Dă o șansă dragostei”.

Anton urmează să medieze eventualele conflicte de cuplu care ar putea apărea pe parcursul emisiei, între concurenți. Dr Love va încerca să-i ajute să depășească momentele dificile și să treacă mai ușor peste clipele încordate din competiție.

“Eram înscris, de ceva vreme, în baza de date a unei agenții de modelling și figurație. La un moment dat, am primit un telefon din partea agenției respective, prin care eram invitat la castingul pentru emisiunea de la Euforia TV, “Dă o șansă dragostei”. M-am prezentat și l-am luat. Cu toate că n-am o experiență în televiziune, în adevăratul sens la cuvântului, îmi place foarte mult proiectul, întreagă echipă îmi este alături și învăț mult în fiecare zi. Le mulțumesc încă o data pentru asta și sper să nu-i dezamăgesc.”

“Dă o șansă dragostei” este un dating show moderat de Andreea Mantea. Emisiunea debutează la Euforia TV luni, 12 octombrie, de la ora 17.00, și va fi transmisă live, în fiecare zi, de luni până vineri, până la ora 20.00.

×
Subiecte în articol: Andreea Mantea Euforia Tv
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close