Antena 3 CNN Actualitate Media Andrei Gheorghe a murit! Iuliana Tudor: “Media din România a pierdut o Voce care a facut istorie pentru Radioul de la noi!”

Andrei Gheorghe a murit! Iuliana Tudor: “Media din România a pierdut o Voce care a facut istorie pentru Radioul de la noi!”

Andrei Gheorghe a murit! Iuliana Tudor: “Media din România a pierdut o Voce care a facut istorie pentru Radioul de la noi!”
20 Mar 2018   •   00:19

Andrei Gheorghe a muritVedeta a murit la vârsta de 56 de ani. La 22.25 a fost înregistrat un apel la 112 cu informația că Andrei Gheorghe a fost găsit în baie. La această oră, membrii familiei și cei apropiați sunt în stare de șoc.

Iuliana Tudor a tinut sa spuna cateva cuvinte despre omul de radio.

“Media din România a pierdut o Voce care a facut istorie pentru Radioul de la noi!  Dincolo de orice controverse, rămâne dragostea lui pentru Radio...și felul în care livra ascultătorului libertatea Gândului!A fost invitatul meu la " O data-n viata" într-o ediție eveniment în care l-am descoperit lumii altfel...cald, empatic, timid, generos, emotionat...bucurându-se sa petreacă!Rămas bun, Andrei Gheorghe!” a scris Iuliana pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Andrei Gheorghe a murit România voce
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close