Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, campanie inedită de Ziua Națională

Antena 3, campanie inedită de Ziua Națională

Antena 3, campanie inedită de Ziua Națională
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihai Gâdea
20 Noi 2017   •   13:39

Antena 3 le dă din nou ocazia românilor să îşi facă auzită vocea şi să schimbe viitorul ţării. Românii care se simt ignoraţi şi nereprezentaţi sunt invitaţi acum să se înscrie în concursul "Întâi România".

Până pe 25 noiembrie, trimiteţi un discurs filmat, de 2 minute, la redacţia Antena 3.

Aveţi astfel şansa să vă faceţi auziţi de milioane de români, chiar de Ziua Naţională, pe 1 decembrie, într-o gală specială transmisă de Antena 3.

În 2015, Liviu Pleşoianu şi-a făcut curaj şi a trimis la Antena 3 un clip în care îşi exprima nemulţumirile faţă de clasa politică.

Un an mai târziu, antreprenorul de 35 de ani din Bucureşti a fost ales parlamentar şi a devenit cunoscut întregii ţări prin lupta sa cu nedreptăţile din justiţie.

Anul acesta, Antena 3 reia acest proiect extrem de spectaculos şi vă ofera şansa de a vă prezenta ideile pentru un viitor mai bun în propria ţară, iar milioane de români vă pot auzi planurile. Tot ce trebuie să faceţi este să înregistraţi un mesaj video, de 2 minute, pe care să îl trimiteţi pe 1Româ[email protected] sau pe Whatsapp la numărul 0740 841.582.

Autorii celor mai puternice mesaje vor fi invitaţi să intre în dezbatere şi să îşi susţină ideile, pe 1 decembrie, la Marea Finală din platoul Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Antena 3 1 Decembrie
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close