Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post de știri în 24 mai

Antena 3, cel mai urmărit post de știri în 24 mai

Antena 3, cel mai urmărit post de știri în 24 mai
25 Mai 2016   •   16:00

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune informativa din Romania (si) in ziua in care a fost comunicata cauza decesului lui Dan Condrea - politraumatism survenit in urma unui accident rutier. Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este personajul central al celui mai mare scandal de coruptie din ultimii ani, si cel mai important subiect al ultimelor zile in intreaga tara.

Conform Kantar media, Antena 3 a inregistrat o medie de 8.0% cota de piata pe intreaga zi si 9.1% in intervalul 19-24, situandu-se astfel pe locul intai in clasamentul posturilor de stiri, pe targetul urban 18+.


 

De altfel, Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania si pe targetul comercial, 18-49, cu medii de 3.3% market share intreaga zi si 3.8% in prime time.

Editia speciala a emisiunii antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei, in care au fost prezentate in exclusivitate informații despre enigma disparitiei patronului Hexi Pharma, a fost, cu o medie 5.4 puncte de audienta si 11.8% market share, cel mai urmarit program al zilei pe toate posturile informative (18+ urban).

Mihai Gadea a ocupat primul loc si pe targetul comercial, 18-49 urban, unde a inregistrat de asemenea cifre duble fata de urmatorul clasat, respectiv 2.1% rating si 5.3% cota de piata. 

Copyright: Armadata SRL

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group. 

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta Kantar Media
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close