Antena 3 CNN Actualitate Media Antena3, în elita mondială a televiziunilor

Antena3, în elita mondială a televiziunilor

Antena3, în elita mondială a televiziunilor
de S.T.    |    09 Apr 2015   •   22:14
Antena 3 şi Observator sunt nominalizate, pentru cel de-al treilea an consecutiv, la New York Festivals World’s Best Television & Film.

Anul trecut, Antena 3 şi Observator au fost medaliate cu aur, argint şi bronz la New York Festivals World’s Best Television & Film alături de cele mai importante televiziuni din lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 8 aprilie.



Cele patru nominalizări de anul acesta la New York Festivals constau în două materiale "În premieră": Turma lui Ceauşescu (nominalizare la Docudrama) şi Cobaii lui Mengele (nominalizare la Best Editing); cărora li se adaugă cele două campanii de succes ale Observator: Generaţia Pierdută (nominalizare la Best News Documentary/Special) şi Donează Roşu (nominalizare la Human Interest).

TURMA LUI CEAUŞESCU - ÎN PREMIERĂ
Pe vremea în care Romania părea o imensă închisoare, au existat oameni care au reuşit să evadeze din ea. Doar că n-a fost usor, şi nici ieftin. Regimul comunist a obligat guverne străine să plăteasca din greu dreptul la libertate al acestor români. Iar ei au plecat, fără să se uite înapoi. Doar că odata cu românii vânduţi de securitate, am pierdut şi mari valori.
Vezi reportajul aici

COBAII LUI MENGELE - ÎN PREMIERĂ
Zeci de perechi de gemeni români au fost supuşi unor experimente crunte, ordonate de criminalul nazist Joseph Mengele. Erau mici, frumoşi, nevinovaţi şi credeau că au în faţă tot timpul din lume. Dar n-a fost aşa. Copiii au trecut prin mâinile doctorului lui Hitler, aşa că au fost transformaţi în cobai, nazistul torturându-i pe unii până la moarte, iar pe alţii lăsându-i în viaţă cu sechele. Drumul românilor din Transilvania spre infernul de la Auschwitz a fost prezentat la emisiunea În premieră, de la Antena 3.
Vezi reportajul aici

DONEAZĂ ROŞU PENTRU ROMÂNIA - CAMPANIE OBSERVATOR
Pe 28 aprilie, Observatorul Antenei 1 a lansat campania Donează ROŞU pentru România, eliminând culoarea roşu din emisia unor ştiri relevante pentru acest subiect. Astfel, “doneaza rosu” a devenit mesajul sub care, in saptamana 28 aprilie 2014 – 2 mai 2014, timp de 3 minute pe zi, ecranul Observatorului a fost "stors" de culoarea rosie in vreme ce erau prezentate stiri relevante pentru acest subiect.
Mai multe detalii aici

GENERAŢIA PIERDUTĂ - CAMPANIE OBSERVATOR
Peste 30.000 de mii de copii au luat drumul străinătăţii imediat după Revoluţie. Practic, în anii 90, România a pierdut o generaţie. Sunt copiii pe care România i-a dat, oficial, spre adopţie, neoficial, pe bani grei în special în Statele Unite, dar şi în alte ţări precum Canada, Franţa, Italia şi Grecia
Mai multe detalii aici

La acest festival participă, fără excepţie, toate marile reţele de televiziune de pe glob, Antena 3 fiind singura televiziune din România nominalizată.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: Editie Speciala radu tudor Antena 3
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close