Antena 3 CNN Actualitate Media Atac terorist la Barcelona. Avertismentul lui Cristian Tudor Popescu: „În Europa nu mai există...”

Atac terorist la Barcelona. Avertismentul lui Cristian Tudor Popescu: „În Europa nu mai există...”

Atac terorist la Barcelona. Avertismentul lui Cristian Tudor Popescu: „În Europa nu mai există...”
17 Aug 2017   •   22:13

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu crede atacul terorist de la Barcelona este de fapt un „asasinat în masă” și că aceasta este reacția teroriștilor din ISIS la pierderea de teren în Siria și Irak.

„Acesta nu e un atentat, e un asasinat în masă. Un atentat, așa cum s-a definit acest cuvânt de-a lungul vremii, presupune o componentă politică, ideologică, religioasă, revendicări. Acesta e un asasinat în masă. Rambla e probabil cel mai cosmopolit loc din lume, acolo se poate găsi orice cetățean al planetei, din America, până în România, Indonezia sau Japonia. Printre morți pot foarte bine să fie niște musulmani practicanți cât se poate de liniștiți și onești. Acest asasinat arată că în Europa nu mai exista niciun colțișor sigur. Până acum atentatele se produceau în cercul statelor tari ale Europei – Franța, Germania, Anglia, Belgia. Acum, iată că Spania, care se considera sigură, un paradis al turismului fără griji, e și ea atinsă”, a spus Cristian Tudor Popescu la un post de știri.

×
Subiecte în articol: Barcelona atac terorist avertisment ctp
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close