Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, Observator şi Geometry Global lansează campania PRODUS ÎN ŢARA TA

Antena 3, Observator şi Geometry Global lansează campania PRODUS ÎN ŢARA TA

Antena 3, Observator şi Geometry Global lansează campania PRODUS ÎN ŢARA TA
de S.T.    |    01 Dec 2015   •   09:13

De 1 Decembrie, Antena 3, Observator şi Geometry Global lansează campania PRODUS ÎN ŢARA TA.

Este de datoria noastră, ca buni români, să ne ajutam între noi. Şi cum altfel putem să o facem cel mai bine dacă nu trăind româneşte.

Produs în ţara ta este o campanie prin care susţinem imprimarea pe produsele fabricate în ţara noastră a unui cod de bare personalizat care să devină o marcă a tuturor mărfurilor fabricate la noi.

Peste puţin timp, în magazinul de la colţul străzii sau în marile lanţuri de hypermarket-uri, sperăm să găsiţi pe produse codul de bare care are imprimat pe el harta Romaniei. Veţi şti ca acele produse sunt fabricate la noi în ţară, iar dacă le veţi cumpara, veţi susţine industria şi agricultura de la noi şi astfel veţi contribui la crearea de noi locuri de muncă în România.

La această campanie participă patronatele, sindicatele şi camerele de comerţ. Încercăm să determinam oamenii politici să fie alături de noi, iar imprimarea hărţii Romaniei pe codul de bare să devină lege. Este un efort pe care îl incepem azi, de Ziua Naţională, pentru binele nostru, al tuturor.

De altfel, pe parcursul întregii zile veţi vedea materiale în susţinerea campaniei PRODUS ÎN ŢARA TA, inclusiv un experiment în care dovedim că putem trăi doar cu produse fabricate în România.

Inițiativă realizată cu sprijinul tehnic al GS1 Romania, unic administrator al standardelor internaționale pentru coduri de bare pe teritoriul României.


×
Subiecte în articol: PRODUS ÎN ŢARA TA produse romanesti
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close