Antena 3 CNN Actualitate Media Cea mai mare REUŞITĂ Antena 3: 10 nominalizări la New York Festivals World`s Best TV&Films

Cea mai mare REUŞITĂ Antena 3: 10 nominalizări la New York Festivals World`s Best TV&Films

Cea mai mare REUŞITĂ Antena 3: 10 nominalizări la New York Festivals World`s Best TV&Films
de M.Z.    |    09 Feb 2014   •   21:22

Antena 3 este nominalizată pentru al doilea an consecutiv în finala premiilor pentru cele mai bune filme şi programe TV din întreaga lume, acordate anual de către New York Festivals. Antena 3 este singura televiziune din România prezentă la cea mai importantă întâlnire anuală a marilor televiziuni ale lumii.

Antena 3 a fost nominalizată, anul acesta, la 10 categorii a anunţat Mihai Gâdea, duminică seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

În competiţia pentru cele mai bune producţii TV şi filme s-au înscris materiale din peste 50 de ţări, fiind prezente nume ca CNN, HBO, ESPN, Al Jazeera, SPIEGEL TV, Deutsche Welle, Showtime Networks, BBC Worldwide, Discovery, National Geographic.

Astfel, Antena 3 va reprezenta România în SUA, iar nouă dintre nominalizări se referă la anchete care scot la iveală situaţii cumplite.



ACCESAŢI LISTA COMPLETĂ A FINALIŞTILOR.

Câştigătorii sunt desemnaţi de un juriu format din regizori, producători şi scenarişti consacraţi, alături de profesionişti de media din întreaga lume.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close