Antena 3 CNN Actualitate Media Cristian Tudor Popescu, atac dur la Guvernul Tudose: „Nici Ceaușescu nu l-ar fi pus la Cultură pe managerul acela de țâțe”

Cristian Tudor Popescu, atac dur la Guvernul Tudose: „Nici Ceaușescu nu l-ar fi pus la Cultură pe managerul acela de țâțe”

Cristian Tudor Popescu, atac dur la Guvernul Tudose: „Nici Ceaușescu nu l-ar fi pus la Cultură pe managerul acela de țâțe”
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Tudor Popescu
30 Iun 2017   •   20:12

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la noul guvern, în fruntea căruia se află premierul Mihai Tudose.

„Erezia comisă de domnul Dragnea și ai săi față de Coranul programului de guvernare cu care au câștigat alegerile este mult mai mare decât cea pentru care a fost dat afară Grindeanu. Pentru că o gramadă de lucruri apar acum, care nu au nicio legătura cu ce a fost în programul de guvernare respectat până acum aidoma Sfintei Scripturi. Adică ce-i permis omului nu-i permis boului. În ce privește aceste măsuri, în frunte cu impozitul pe cifra de afaceri, ele constituie începutul celei mai mari restaurații etatist-anticapitaliste și antioccidentale de după 1989. Acest Guvern ar fost considerat foarte bun de Nicolae Ceaușescu, cu o singură excepție: Cultura. Nici măcar Nicolae Ceaușescu nu l-ar fi pus la Cultură pe managerul acela de țâțe - n-am cum să-i spun altfel. Este cel mai retrograd guvern de după 1989”, a declarat jurnalistul pentru stirileprotv.ro.

Cristian Tudor Popescu l-a criticat și pe noul ministru al Educației, Liviu Pop.

„Sunt niște miniștri acolo de necomentat. Adica individul ăla pus la Educație - Pop este un soi de robot bolnav, defect de partid, pus într-unul dintre cele mai sensibile puncte ale guvernării.  Acum se pune întrebarea: Ar fi trebuit președintele Iohannis să se opună acestei numiri de prim-ministru și acestui guvern? După părerea mea: NU! Președintele Iohannis a procedat corect. Acest guvern se află în funcție pentru că așa s-a votat în decembrie”, a mai spus jurnalistul.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close