Antena 3 CNN Actualitate Media Dan Capatos prezintă la Antena 1 „Xtra Night Show”. Când intră „pe sticlă” emisiunea

Dan Capatos prezintă la Antena 1 „Xtra Night Show”. Când intră „pe sticlă” emisiunea

Dan Capatos prezintă la Antena 1 „Xtra Night Show”. Când intră „pe sticlă” emisiunea
08 Ian 2017   •   10:48

După sezoane în care s-au jucat cu focul şi s-au distrat periculos, Dan Capatos şi echipa sa se reinventează şi le dau întâlnire telespectatorilor în fiecare seară, de luni până joi, de la 22.30, la Antena 1, în emisiunea „Xtra Night Show”, într-un decor cu totul şi cu totul nou. Anisia Gafton, una dintre puţinele femei din domeniul stand-up comedy, se alătură echipei „Xtra Night Show”: „Sunt foarte entuziasmată şi o să fac tot posibilul pentru a mă ridica la nivelul aşteptărilor. Mă bucur enorm şi sunt foarte recunoscătoare pentru şansa oferită. Promit să aduc cât mai multe zâmbete!”, a declarat Anisia.

Și tot de luni, 9 ianuarie, în grila Antenei 1 revin și emisiunile „Neatza cu Răzvan si Dani” și „Acces Direct”. După cel mai bun sezon din istoria emisiunii, „Neatza cu Răzvan și Dani” revine la Antena 1 din 9 ianuarie, de la ora 8.00. Diminețile românilor vor avea din nou iz de voie bună, mai ales că Răzvan, Dani și gașca lor sunt pregătiți după vacanță să dea din nou deșteptarea în stilul inconfindabil. Vlăduț, Flavia, Amalia, dar și Cătălin Oprișan sunt și ei gata de start în noul an, mai ales că începutul lui 2017 este unul cu totul și cu totul spcial pentru „Neatza”. Emisiunea va aniversa în februarie 9 ani de existență, astfel că începutul de an se anunță un maraton de surprize, invitați speciali și momente memorabile.  

În ediția de luni, 9 ianuarie, prima din acest an, în platoul „Neatza” se vor reuni pentru muzică, interviuri și glume cât cuprinde Dorian Popa, băieții de la Noaptea Târziu, Anna Lesko, dar și Adina Postelnicu, Alessia, Nick Kamarera & Alinka și Andreea D.

În 2016, „Neatza cu Răzvan și Dani” a avut cel mai bun sezon din istoria show-ului de la Antena 1, pe publicul comercial, cu o creștere de 15 procente a cotei de piață. În intervalul 1.01.2016 – 31.12.2016, emisiunea a obținut o audiență medie pe publicul comercial de 2,3 puncte de rating și 19,6 % cota de piață. Cea mai mare audiență a fost atinsă de edițiile din luna decembrie a anului 2016, când, în medie, pe zi, 416.000 de telespectatori din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 ani au vizionat cel puțin un minut „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cea mai bună cotă de piață a fost atinsă în luna septembrie, când emisiunea a avut un start foarte bun al sezonului de toamnă: 22,2 % cota de piață. Cele mai bune două ediții din 2016 au fost înregistrate în luna iulie: pe publicul comercial, pe 13.07.2016 „Neatza cu Răzvan și Dani” a înregistrat o medie de 2,9 puncte de rating și 30,8 % cota de piață, conducând detașat clasamentul preferințelor în slot, cu Pro TV în poziție secundă (1,8 puncte de rating și 19,3 % cota de piață), urmat de Happy Channel (0,6 puncte de rating și 6,8 % cota de piață), iar pe pe 08.07.2016, emisiunea prezentată de Răzvan și Dani a înregistrat o medie de 2,6 puncte de rating și 29,4 % cota de piață, fiind lider în intervalul său orar, în timp ce Pro TV avea o medie de 2 puncte de rating și 22,4 % cota de piață.

Şi pentru „Acces Direct”, anul 2016 a însemnat cel mai bun sezon de până acum, emisiunea înregistrând o creştere de 16 procente a cotei de piaţă, la nivel naţional. De altfel, în 2016, „Acces Direct” a fost lider de audienţă atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban şi naţional. Peste 1 312 000 de telespectatori la nivel naţional au urmărit în anul 2016 emisiunea prezentată de Simona Gherghe, „Acces Direct” înregistrând în acest interval o audienţă medie de 7,2 puncte de rating şi 23% cotă de piaţă, conducând detașat clasamentul preferințelor în slot, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV cu 5,6 puncte de rating şi 17,8% cotă de piaţă.

De luni, Simona Gherghe le dă întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de la ora 17.00, cu cele mai importante subiecte mondene, cu poveşti de viaţă emoţionante şi invitaţi speciali. Din ediţiile pe care Simona Gherghe le va prezenta şi în acest an, în fecare zi, de luni pânã vineri, nu vor lipsi cazurile sociale, cărora echipa „Acces Direct” va încerca să le găsească rezolvarea, acordând totodată o atenţie deosebită copiilor talentaţi din toate domeniile. Prima ediţie din an a emisiunii aduce încă o surpriză: începând din acest sezon, Paula Minginer, fostă concurentă în emisiunea „Burlacul”, va fi noua asistentă a Simonei Gherghe.

×
Subiecte în articol: Acces Direct Dan Capatos Simona Gherghe
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close