Antena 3 CNN Actualitate Media Dan Voiculescu, scrisoare către membrii familiei Intact Media Group

Dan Voiculescu, scrisoare către membrii familiei Intact Media Group

Dan Voiculescu, scrisoare către membrii familiei Intact Media Group
28 Noi 2016   •   21:46

Mihai Gâdea a citit în emisiunea Sinteza Zilei, scrisoarea transmisă de Dan Voiculescu, odată cu remodernizarea posturilor din trustul Intact Media. 

„Retehnologizarea și modernizarea Intact Media Group îmi dau astăzi ocazia să constat că toate vicisitudinile acestor ani nu v-au învins. Să faci performață, peste 20 de ani, într-o competiție acerbă și, de multe ori, nedreaptă, este cu adevărat remarcabil.

Am fondat acest trust, l-am condus mult timp, însă mi s-a părut sănătos ca, la momentul potrivit, să las o nouă generație de lideri să se călească cu greul cotidian. Sunt mândru de fiicele mele. Și de voi.

Sunt convins că acest fenomen – și aici mă refer la toți cei care azi faceți parte din familia ”Intact Media Group”- a apărut ca urmare a iubirii voastre pentru meseria pe care ați ales-o, pentru bucuria de a crea, de a îndulci viața românilor. Ați găsit aici valorile care vă reprezintă și ați format o familie. Acest spirit puternic de familie este ceea ce nu poate fi învins. La acest spirit se adaugă valori fundamentale ca: demnitatea, curajul și onoarea.

În România, a primi atâtea lovituri înseamnă că ești important.

În România, a te ridica după fiecare lovitură, înseamnă că ești puternic și ai un țel pentru care merită să te lupți.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit zilnic la aceste realizări ce au rezistat timp de peste două decenii, precum și celor care vor duce mai departe, cu pasiune, nobila lor profesie.

Vă doresc tuturor liniște și realizări profesionale, pe măsura eforturilor depuse zi de zi.
D.V.

PS: realizările voastre sunt astăzi împlinirea mea – acolo unde se termină vocația de om de afaceri și începe bucuria de a fi OM”, a scris Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu Sinteza Zilei
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close