Antena 3 CNN Actualitate Media HALLOWEEN. Google sărbătorește HALLOWEEN cu un logo special

HALLOWEEN. Google sărbătorește HALLOWEEN cu un logo special

HALLOWEEN. Google sărbătorește HALLOWEEN cu un logo special
31 Oct 2017   •   02:42

HALLOWEEN. Google celebrează HALLOWEEN cu un Doodle cu totul și cu totul special. O animație de mai bine de două minute menită să reflecte din plin spiritul sărbătorii de HALLOWEEN

HALLOWEEN Întâmplări din România

HALLOWEEN  Un bărbat din Suceava a depus o reclamaţie la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) - Regiunea Centru Braşov şi la mai multe instituţii şi supermarketuri împotriva produselor de Halloween, motivând că incită la "crimă, vrăjitorie, terorism, magie neagră, incultură, satanism", se precizează într-un comunicat de presă transmis AGERPRES de comisariat.

HALLOWEEN  "Pe lângă numărul mare de reclamaţii primite de CRPC - Regiunea Centru Braşov în ultima perioadă, există şi aspecte care nemulţumesc unii consumatori puţin mai deosebite decât cele uzuale. Dintre acestea amintim nemulţumirea unui consumator care este extrem de deranjat de faptul că în această perioadă sunt expuse la vânzare produse de Halloween. Din punctul său de vedere, această sărbătoare încalcă Constituţia României şi produsele respective ar incita la "crimă, vrăjitorie, terorism, magie neagră, incultură, teroare psihică a copiilor inocenţi, închinare la morţi şi satanism", se menţionează în comunicatul de presă, care este semnat de comisarul şef al CRPC, Claudiu Sorin Susanu.

HALLOWEEN Comisarul şef aminteşte că produsele la care petentul face referire sunt specifice sărbătorii de Halloween, care are loc în fiecare an la sfârşitul lunii octombrie, fiind importată de români după anul 1990.

HALLOWEEN 2017 Bărbatul s-a adresat şi Guvernului, Parlamentului, Ministerului Culturii, Ministerului Educaţiei Naţionale.

HALLOWEEN Filmul care bate recordurile

HALLOWEEN Filmul "Jigsaw", cel mai recent opus din franciza horror "Saw", a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american weekendul trecut, care precede sărbătoarea de Halloween, devansând comedia cu accente horror "Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween", potrivit cifrelor provizorii publicate duminică seară de compania Exhibitor Relations, informează AFP.

HALLOWEEN Lungmetrajul "Jigsaw", regizat de Michael şi Peter Spierig, reprezintă potrivit specialiştilor americani un fel de "Saw 8", a cărui intrigă reia toate elementele ce au contribuit la succesul precedentelor şapte filme din seria "Saw", potenţate de caracterul machiavelic al asasinului său în serie, supranumit "Jigsaw". Acest film a generat încasări de 16,2 milioane de dolari de vineri până duminică în cinematografele din Statele Unite şi Canada.

HALLOWEEN Filmul "Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween", în coborâre cu o poziţie faţă de clasamentul de săptămâna trecută, este regizat de Tyler Perry, care este şi actor principal, scenarist şi producător al peliculei. Acest lungmetraj a obţinut încasări de 10 milioane de dolari în al doilea weekend de proiecţii în America de Nord.

HALLOWEEN  Butler, în cădere liberă

HALLOWEEN Thrillerul ştiinţifico-fantastic "Geostorm", regizat de Dean Devlin şi cu Gerard Butler în rolul principal, a coborât la rândul său o poziţie şi a ajuns pe locul al treilea cu încasări de 5,6 milioane de dolari.

HALLOWEEN Un alt film aparţinând genului horror, "Happy Death Day", a coborât pe locul al patrulea cu încasări de 5,1 milioane de dolari. Produs de Jason Blum, cunoscut pentru ''Paranormal Activity'', acest film prezintă povestea Teresei, o tânără studentă interpretată de Jessica Rothe, care retrăieşte în buclă ziua în care este ucisă.

HALLOWEEN "Blade Runner 2049", continuarea filmului cult regizat de Ridley Scott în 1982, în care rolurile principale sunt interpretate de această dată de Harrison Ford şi Ryan Gosling, a pierdut o poziţie şi a ajuns pe locul al cincilea cu încasări de 3,9 milioane de dolari.

HALLOWEEN Topul 10 din box office-ul nord-american este completat de următoarele filme:

6 - "Thank You For Your Service" (3,7 milioane de dolari în primul weekend de proiecţii)

7 - "Only The Brave" (3,4 milioane de dolari, 11,9 milioane de dolari în două săptămâni)

8 - "The Foreigner", cu Jackie Chan şi Pierce Brosnan (3,2 milioane de dolari, 28,8 milioane de dolari în două săptămâni)

9 - "Suburbicon", regizat de George Clooney, cu Matt Damon şi Julianne Moore (2,8 milioane de dolari în primul weekend după lansare)

10 - "It", adaptat după romanul omonim scris de Stephen King (2,4 milioane de dolari, 323,7 milioane de dolari după opt săptămâni).

×
Subiecte în articol: Google Halloween Google Doodle
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close