Antena 3 CNN Actualitate Media "În gura presei" cu Mircea Badea, "neînvins de şapte ani"

"În gura presei" cu Mircea Badea, "neînvins de şapte ani"

"În gura presei" cu Mircea Badea, "neînvins de şapte ani"
de N.B.    |    13 Sep 2011   •   23:58

În gura presei”, emisiune emblemă a postului Antena 3, difuzată de duminică până joi, de la ora 23.05, împlineşte astăzi şapte ani de când a emis pentru prima dată pe micul ecran.

 


Prin stilul său inconfundabil, one man show-ul Mircea Badea a reuşit să performeze constant pe acest tronson orar, fiind câştigător detaşat la audienţe, faţă de competitorul său direct. Aprecierea nu a venit doar din partea telespectatorilor, doi ani la rând consecutiv, realizatorul a câştigat două premii APTR la categoria „One man show”, drept consideraţie pentru stilul său unic şi imprevizibil.

Deşi recunoaşte că nu îi place să sărbătorească aniversările de niciun gen, Mircea Badea şi realizatorii "În gura presei" au decis că este necesar un moment prin care să marcheze această realizare.
 


Nu în ultimul rând, Mircea Badea a ţinut să le mulţumească celor care au avut încredere în emisiunea "În gura presei" şi a transmis un mesaj de recunoştinţă telespectatorilor care au fost alături de emisiune pe parcursul celor şapte ani de existenţă.

"Este de mulţumit dumneavoastră, care ne-aţi suportat timp de şapte ani, v-aţi chinuit cu noi, v-aţi bucurat cu noi, v-aţi înduioşat cu noi, v-aţi enervat pe noi, (...) este momentul să vă mulţumim foarte mult, cu foarte multă sinceritate pentru faptul că aţi fost alături de noi"
 


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close