Antena 3 CNN Actualitate Media Intact Media Academy începe o nouă serie de cursuri de Prezentator TV

Intact Media Academy începe o nouă serie de cursuri de Prezentator TV

Intact Media Academy începe o nouă serie  de cursuri de Prezentator TV
16 Sep 2016   •   13:24

Un nou curs de Prezentator TV va lua startul în octombrie la Intact Media Academy iar înscrierile sunt în toi!

Transformă-ți pasiunea pentru jurnalism în profesie învățând de la cei mai buni. Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Dani Oțil, Cristi Brancu sunt numai câteva dintre vedetele care îi îndrumă pe cei dornici să intre cu succes în lumea televiziunii.

Peste 100 de absolvenți Intact Media Academy au deja o carieră în televiziune, o mare parte dintre aceștia aflându-se în redacțiile știrilor Observator și Antena 3 sau alături de echipele emisiunilor de la Antena 1 și Antena Stars, avându-i colegi pe Simona Gherghe, Răzvan și Dani, Cristi Brancu.

Cea de-a paisprezecea serie de cursanți care se vor pregăti la Intact Media Academy îi va avea ca traineri și mentori pe cei mai buni profesioniști din mass-media - Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Carmen Avram, Cristi Brancu, Mihaela Călin, Valentin Butnaru, Sabina Iosub, Dani Oțil, Daniel Osmanovici, Aurelian Ciocan.

͈Intact Media Academy înseamnă șansă! Și mă refer, în primul rând, la șansa de a fi față în față cu cei mai buni și experimentați jurnaliști. Pe lângă asta, studenții au oportunitatea de a face practică în studiourile și platourile televiziunilor Intact Media Group, unde se întâlnesc cu toate numele mari din România din divertisment și știri”, declară Alessandra Stoicescu, coordonatoarea proiectului.

Pasiune, motivație, perseverență și... Intact Media Academy – acestea sunt ingredientele cheie pentru cariera ta în televiziune!

Ce mai aștepti? Vino în echipă!

Înscrie-te aici: http://www.intactmediaacademy.ro/jurnalism/

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close