Antena 3 CNN Actualitate Media Intelectual de casă al lui Băsescu, comentariu absolut șocant: De ce mai trăiește Marina Almășan?

Intelectual de casă al lui Băsescu, comentariu absolut șocant: De ce mai trăiește Marina Almășan?

 Intelectual de casă al lui Băsescu, comentariu absolut șocant: De ce mai trăiește Marina Almășan?
26 Feb 2018   •   16:16

Un cunoscut reprezentant al societății civile, pe vremuri unul dintre intelectualii preferați ai lui Traian Băsescu, face un comentariu absolut șocant despre una dintre vedetele TVR.

Într-o postare pe Facebook, Sorin Ioniță, de la ExpertForum, fost la Societatea Academică din România, critică noua grilă a TVR, din care dispar sau sunt tăiate ca durată mai multe emisiuni de cultură. Și pe final, pune o întrebare dezgustătoare la adresa vedetei TVR, Marina Almășan.

"Scandal monstru la TVR: se taie la greu emisiuni de cultura, plus, in an centenar, singura emisiune despre Republica Moldova, facuta de Miruna Munteanu, care incepuse sa aiba public peste Prut si in diaspora (ca in Romania nu se transmitea, nu se stie de ce). Fara explicatii. In schimb, nimeresc intr-un weekend pe TVR2 peste un soi de mahala, cu niste muieri cocalare care isi puneau poalele in cap si se injurau cu sete, pe niste non-subiecte de scara blocului, gen, care i-a luat gagicu, cui, moderate ranjit de Marina Almasan si Mircea Radu.
Doua intrebari: (1) noi platim de la buget jeg din asta, care exista peste tot in lume, dar pe statii comerciale tabloid, nu pe TV publice?
Si (2) mai traieste Marina Almasan, si daca da, de ce?", scrie Ioniță.

 

×
Subiecte în articol: marina almasan TVR
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close