Antena 3 CNN Actualitate Media Jeremy Clarkson lucrează de zor cu fosta echipă "Top Gear" la noua emisiune. Uite ce a postat pe Twitter

Jeremy Clarkson lucrează de zor cu fosta echipă "Top Gear" la noua emisiune. Uite ce a postat pe Twitter

Jeremy Clarkson lucrează de zor cu fosta echipă "Top Gear" la noua emisiune. Uite ce a postat pe Twitter
Sursa foto: Foto: topmotors.com
09 Oct 2015   •   00:25

Jeremy Clarkson şi fosta echipă a "Top Gear" au început să lucreze la noul show automobilistic, care va fi difuzat începând din 2016 pe serviciul video la cerere Amazon Prime, Jeremy Clarkson dezvăluind şi o imagine de la filmări, informează The Telegraph.

Jeremy Clarkson, fostul star principal al "Top Gear", a anunţat miercuri pe contul său oficial de pe platforma Twitter că au început filmările pentru noul său show realizat pentru Amazon Prime.

Acesta a distribuit şi o imagine de la filmări. În fotografie apar Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May în faţa unor "supermaşini", în timp ce în spatele automobilelor sunt prezenţi alţi membri ai echipei de filmare şi două camioane.

Jeremy Clarkson, în vârstă de 55 de ani, are 5,6 milioane de urmăritori (followers) pe Twitter, iar imaginea de la filmările pentru noul show al fostei echipe a "Top Gear" a fost distribuită de peste 28.000 de ori.


 
Potrivit unor bloguri specializate în automobilism, fotografia ar fi fost făcută pe faimosul circuit de curse auto Nürburgring din Germania. Însă potrivit unor utilizatori ai reţelelor de socializare imaginea ar fi putut fi surprinsă pe Autódromo Internacional Algarve din Portugalia.

În acest sens, unii utilizatori ai platformei Instagram au făcut referire şi la o altă imagine publicată tot miercuri de Jeremy Clarkson, care prezintă un apus de soare ce pare să fi fost imortalizat în Portugalia.
Anterior, Jeremy Clarkson declara că echipa Amazon, din care face parte şi fostul producător al "Top Gear" Andy Wilman, este "extrem de ocupată" cu lucrul la noul show. Această emisiune ar urma să se numească "Gear Knobs", potrivit unor relatări din presa internaţională, însă nici Amazon şi nici Clarkson nu au făcut vreun comentariu privind aceste speculaţii.



×
Subiecte în articol: Twitter top gear Jeremy Clarkson
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close