Antena 3 CNN Actualitate Media Colega noastră Laura Nureldin şi-a lansat prima carte, Regii timpului

Colega noastră Laura Nureldin şi-a lansat prima carte, Regii timpului

Colega noastră Laura Nureldin şi-a lansat prima carte, Regii timpului
13 Oct 2015   •   20:55

Colega noastră Laura Nureldin şi-a lansat, marţi, prima carte, Regii timpului, la Clubul Ţăranului român.

 
Jurnalista a mărturisit că a avut emoţii astăzi, până în momentul în care a urcat pe scenă şi lumina i-a intrat brusc în ochi. Despre romanul său, mărturiseşte că a fost un exerciţiu de creativitate care a durat două luni. Cât despre lansare, Laura spune că a fost o experinţă care a semănat cu primul său jurnal de ştiri. 
 
"Probabil că după ce se termină o să înceapă să-mi tremure genunchii, aşa cum s-a întâmplat la primul jurnal", a spus Laura Nureldin, marţi, într-o intervenţie la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Timp de două luni, prezentatoarea ştirilor Antenei 3, Laura Nureldin, a construit, pagină cu pagina, povestea Morei şi a lui Xerxes, cele două personaje principale ale romanului său - Regii timpului.
 
Într-un program presărat cu breaking news-uri, scrisul a semănat cu o vacanţă, spune Laura Nureldin. 

Alături de ea au fost şi părinţii săi, veniţi tocmai din Arabia Saudită pentru a participa la evenimentul de lansare a primei cărţi a fiicei lor. 
 
"Am scris şi înainte de cartea asta, o să continui să scriu şi după", a adăugat Nureldin.

Laura Nureldin lucrează în presă de peste 12 ani, iar de trei ani este prezentatoare de ştiri la Antena 3. Volumul ei, „Regii timpului", poate fi găsit deja în librării şi în mediul on-line.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close