Antena 3 CNN Actualitate Media Lovitură cumplită pentru RADU BANCIU. TRIBUNALUL A DECIS!

Lovitură cumplită pentru RADU BANCIU. TRIBUNALUL A DECIS!

 Lovitură cumplită pentru RADU BANCIU. TRIBUNALUL A DECIS!
04 Mar 2016   •   16:45

Decizie definitivă. L-a jignit, iar acum trebuie să plătească. Tribunalul București a decis, definitiv, că B1 TV și Radu Banciu trebuie să plătească despăgubiri de 10.000 de lei, plus cheltuieli de judecată, lui Titu Tudosie, un om de afaceri din Craiova care și-a ridicat statuie în curte, scrie paginademedia.ro.

"Iertați-mi și mie asemănarea dintre boul acesta și Napoleon Bonaparte, dar de la distanță ziceai că e statuia lui Napoleoan", a comentat Banciu într-o emisiune despre craiovean.

Povestea începe în aprilie 2014 când presa a relatat că Titu Tudosie a plătit 10.000 de euro unui sculptor pentru a-i ridica statuie. Subiectul a ajuns și în emisiunea Lumea lui Banciu, cu titlul „Frumușelul din ogradă”.

„Mă, într-adevăr impozantă. Seamănă, de la distanță văzută, și ca să-l parafrazez pe Crin Antonescu care l-a comparat pe Ponta cu Iisus Cristos, iertați-mi și mie asemănarea dintre boul acesta și Napoleon Bonaparte, dar de la distanță ziceai că e statuia lui Napoleoan când intri acolo, în grota unde se ruga el acolo în Ajaccio.(…)”, a spus Banciu la B1 TV.

×
Subiecte în articol: amenda
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close