Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Gâdea: Blaga a pierdut o foarte bună ocazie să tacă. Eşti slugă chiar dacă Băsescu nu te bagă în seamă

Mihai Gâdea: Blaga a pierdut o foarte bună ocazie să tacă. Eşti slugă chiar dacă Băsescu nu te bagă în seamă

Mihai Gâdea: Blaga a pierdut o foarte bună ocazie să tacă. Eşti slugă chiar dacă Băsescu nu te bagă în seamă
04 Iul 2013   •   13:07

Vasile Blaga a pierdut o foarte bună ocazie să tacă, a afirmat realizatorul "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, comentând astfel declaraţia liderului PDL potrivit căreia Traian Băsescu nu trebuia demis în urma referendumului din 2012.

"După ce Traian Băsescu l-a batjocorit în fel şi chip şi a susţinut-o pe Elena Udrea la candidatura pentru şefia PDL, el nu a mai vorbit cu Blaga. Şi Blaga s-a gândit că e o ocazie foarte bună să facă nişte temenele, poate Traian Băsescu îl mai bagă în seamă", a afirmat Mihai Gâdea la Antena 3.

Mihai Gâdea, despre datele INS: Încă o palmă pentru Traian Băsescu

Un număr de 16.269.839 de persoane din populaţia stabilă a României au 18 ani şi peste, potrivit rezultatelor definitive privind populaţia ale Recensământului din 2011.

Populaţia stabilă a României la 20 octombrie 2011 era de 20.121.641 de persoane, în scădere cu 1.559.300 de persoane, faţă de recensământul anterior, din 2002, conform rezultatelor definitive privind populaţia ale Recensământului 2011.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close