Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Gâdea i-a făcut cadou lui Martin Schulz o stea de pe drapelul UE realizat de Antena 3

Mihai Gâdea i-a făcut cadou lui Martin Schulz o stea de pe drapelul UE realizat de Antena 3

Mihai Gâdea i-a făcut cadou lui Martin Schulz o stea de pe drapelul UE realizat de Antena 3
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Mai 2013   •   15:43

Mihai Gâdea i-a făcut o surpriză preşedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, căruia i-a înmânat, miercuri, la Bruxelles, una dintre stelele de pe steagul imens al Uniunii Europene întins de Antena 3, pe 9 mai, pe peluza Palatului Parlamentului.

Uriaşul drapel a fost un cadou făcut de Antena 3 Uniunii, de ziua Europei, ca simbol al unităţii şi armoniei dintre naţiuni, precum şi ca simbol al mândriei că suntem un stat european.

Întrevederea de la Bruxelles a avut loc la invitaţia liderului european. Surprins de cadou, Martin Schulz a promis că va expune steaua în clădirea Parlamentului European.

"Este incredibil! Aici este una dintre stele. Este imensă! Este un cadou minunat de la Antena 3. Vă mulţumesc! E o surpriză! Trebuie să recunosc că sunt surprins. (...) Trebuie să îi găsim un loc (n.r. la Parlamentul European)", a spus Martin Schulz.

Demersul Antenei 3 demonstrează că românii sunt buni europeni, într-o perioadă de criză, în care fiecare stat pare să acţioneze pe cont propriu, spune Martin Schulz. "Cred că o televiziune care investeşte atât de multă energie ca să arate steagul Uniunii Europene cu siguranţă apără valorile şi ideile noastre", a declarat Martin Schulz.




Drapelul desfăşurat pe 9 mai în faţa Parlamentului României a cântărit 800 de kilograme si a măsurat 100 de metri lăţime şi 140 de metri lungime.

Bucăţile imense de pânză au fost puse cap la cap de câteva croitorese iscusite de la FabricadeSteaguri.eu, iar stelele, simbolul Uniunii, au fost cusute manual după ce drapelul a fost întins pe Aerodromul din Clinceni.

Steagul imens al Uniunii Europene a fost primul pas spre marele cadou pe care Antena 3 l-a pregătit românilor: un loc în Cartea Recordurilor prin realizarea celui mai mare steag naţional din lume.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close