Antena 3 CNN Actualitate Media O mare jurnalistă din România are cancer. Și are nevoie de ajutor

O mare jurnalistă din România are cancer. Și are nevoie de ajutor

O mare jurnalistă din România are cancer. Și are nevoie de ajutor
25 Iun 2016   •   14:05

Simona Catrina este una dintre cele mai iubite jurnaliste din tara noastra, iar textele ei pline de umor si dulce otrava ne-au facut, de mii de ori in ultimii ani, sa zambim sau chiar sa hohotim de ras ca nebunii, sa fim mai curajosi, sa ne asumam cu mai multa indrazneala opiniile proprii si viata pe care o traim, asa cum e ea, plina de incercari demne de luat in ras – ca sa nu le luam in plans..., se arată într-un material poestat pe envision.galaton.ro.

De data aceasta, Simona Catrina are nevoie sa-i intoarcem darul de zambet si sa-i aratam ca o iubim.

Simona Catrina sufera de cancer mamar intr-un stadiu avansat, iar afectiunile de sanatate mai vechi fac ca tratamentul ei sa fie complicat si foarte costisitor. Simona Catrina sta mai mult prin spitale si cabinete medicale, pregatindu-se pentru operatie. Poate ca nu o sa mai scrie la fel de mult in perioada aceasta, dar noi ne angajam sa republicam in fiecare saptamana, pe site-ul revistatango.ro, textele ei superbe care au aparut de-a lungul anilor in revista Tango/Marea Dragoste.

Si, ca sa fim siguri ca ne va scrie in continuare, dar, mai ales, dincolo de egoism, ca se va face bine, va rugam sa donati echivalentul in bani al bucuriei pe care Simona Catrina si noi, colegii ei de la Revista Tango/Marea Dragoste v-o aducem, zi de zi, de 11 ani incoace.

Aici puteți să o ajutați pe Simona!

×
Subiecte în articol: cancer
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close