x close

Fii alături de noi!

Antena 3 LIVE își premiază abonații. Astăzi are loc tragerea la sorţi

de 11 Ian 2016   •   08:42
Luni are loc tragerea la sorţi care desemnează câştigătorii premiilor A3 LIVE.

Persoanele care s-au abonat la Antena 3 LIVE şi au fost desemnate câştigătoare vor fi anunţate de către Antena 3 pe mailul folosit când s-au abonat la serviciile Antena 3 Live. 
 
Norocoşii vor câştiga bilete de avion dus întors către o destinaţie din Europa în intervalul mai-septembrie 2016, 17 excursii în Grecia pentru două persoane, 10 pachete cu smartphone şi tabletă şi plata de către Antena 3 a abonamentului la internet pe o durată de un an.
 
Vă puteţi abona în continuare la serviciul Antena 3 LIVE online cu cardul sau printr-un SMS în valoare de 3€ la 7447 cu textul ANTENA3. La fiecare trei luni plătite, a patra este gratuită.
 

Vă puteți abona in continuare la serviciul Antena 3 LIVE pentru a beneficia de o transmisie a emisiunilor postului la cea mai înaltă calitate si pentru a participa activ la viata sociala, economica si politica din Romania. Cu Antena 3 LIVE aflati, in timp real, ce se intampla in tara si intreaga lume, si urmariti, in direct, evenimentele care ne schimba viata: breaking news, stiri, dezbateri, analize, reportaje, talk showuri, anchete, interviuri exclusive.

Antena 3 nu este numai un post de stiri, este o televiziune de atitudine si implicare in viata romanilor. Este postul tv care semnaleaza si dezbate problemele romanilor, dar si cere raspunsuri decidentilor pentru masurile luate si cum afecteaza acestea populatia. Abonati-va pentru a fi conectati permanent la evenimentele care va afecteaza direct!

Numarul 7447 este valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Telekom. Aplicaţia Antena3 LIVE este disponibilă şi pe iOS şi Android.
 
poza

Actualitate

Un român a vorbit la telefon de 60.000 de euro. În cât timp a înregistrat recordul

Convorbiri telefonice în valoare de 57.500 de euro, făcute de un român, în numai 48 de ore. Timpul de convorbire: 19.700 de minute. Totul s-a întâmplat după ce un bărbat a făcut...

29 Sep 2016  •  16:25

poza

Show

Gestul şocant făcut de preot în timpul slujbei de înmormântare a lui Sebastian Papaiani

Slujba de înmormântare a lui Sebastian Papaiani a fost impresionantă, însă la un moment dat preotul a făcut un gest pe care puţini oameni l-au înţeles, scrie spynews.ro. Trupul...

29 Sep 2016  •  16:06

sati