Antena 3 CNN Actualitate Media Radu Tudor, despre retrocedarea celor 66 de case, decisă din pix, de un "demnitar îşi dă singur casă"

Radu Tudor, despre retrocedarea celor 66 de case, decisă din pix, de un "demnitar îşi dă singur casă"

Radu Tudor, despre retrocedarea celor 66 de case, decisă din pix, de un "demnitar îşi dă singur casă"
08 Iul 2013   •   20:42

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, în ediţia de luni seară a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, decizia preşedintelui Băsescu de a retroceda, în 2003, 66 de case unei persoane care a pretins că este fiul unui fost senator din perioada interbelică.

Pe atunci primar al Capitalei, Băsescu ar fi semnat retrocedările fără a i se face dovada că Nicholas Jordan, un român care a obţinut cetăţenie americană, era cu adevărat cine pretindea că era.

Cum a retrocedat Băsescu 66 de case, într-o singură zi, unei singure persoane

"Este bomboana pe coliva unică, după decembrie 1989, când un demnitar îşi dă singur casă. Traian Băsescu, fiind în funcţia de primar general şi-a făcut singur o cerere pentru o casă, pe care şi-a aprobat-o", a afirmat Radu Tudor.

"Nu există dramă mai mare, în afară de cele de sănătate, decât să te arunce cineva în stradă. Nu ştiu cum ai putea să rămâi sănătos şi să suporţi această chestiune pe care o făceau şi comuniştii. (...) Când au făcut naţionalizările, au aruncat foarte mulţi proprietari în stradă, sau i-au băgat în puşcărie şi i-au omorât", a declarat Radu Tudor, la Antena 3.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close