Antena 3 CNN Actualitate Media Românii, în număr mare alături de Antena 3

Românii, în număr mare alături de Antena 3

Românii, în număr mare alături de Antena 3
17 Feb 2016   •   13:30

Romanii au fost si marti alaturi de Antena 3, conform datelor de audienta furnizate de Kantar media, cifrele indicand ca aproape 3 milioane de persoane au urmarit, cel putin un minut, programele noastre in data de 16 februarie.

Cea mai urmarita emisiune a nisei de stiri a fost, ca de obicei, antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei. Editia speciala in care Mihai Gadea i-a avut alaturi pe Adrian Ursu si Radu Tudor, iar in ultima parte si pe Mircea Badea, a inregistrat o medie de 4.7 % rating si 11.9% cota de piata, cifre mai mult decat triple fata de cele ale urmatorului post informativ din clasament.



De altfel, Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri si intreaga zi si in prime time, cand a obtinut o medie de 4.9 puncte de audienta si 9.7% market share, la distanta importanta fata de celalte posturi din nisa.



Solidaritatea dumneavoastra fata de noi impotriva abuzului ANAF ne emotioneaza si onoreaza, continuam sa primim mii de mesaje de incurajare si va multumim pentru asta. Ramaneti pe Antena 3 si nu uitati sa lipiti in geam sigla Antena 3 care apare In Jurnalul National.

Copyright: Armadata SRL / Target: 18+ urban

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta post confiscat
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close