x close

Fii alături de noi!

Simona Gherghe, dezvăluiri despre ce relație are cu Cătălin Măruță

de 24 Feb 2016   •   13:46
Simona Gherghe, dezvăluiri despre ce relație are cu Cătălin Măruță 16
Cătălin Măruță și Simona Gherghe sunt amici sau dimpotrivă? Cele două vedete se întâlnesc rar și, până acum, s-a întâmplat doar la evenimente mondene, scrie Libertatea.

“Ne salutăm, schimbăm câteva cuvinte și cam atât. Nu, nu suntem prieteni, dar nici dușmani, Doamne ferește! Suntem oameni civilizați. Până la urmă acesta este jocul, asta înseamnă să fii fairplay, să nu îți ataci adversarul, iar în ceea ce mă privește sunt un om foarte pacifist. Nu am numărul lui, nu are numărul meu de telefon. Suntem doi oameni care ne respectăm, așa cum ar trebui să fie orice relație de competiție”, a declarat, pentru Libertatea, Simona Gherghe.
poza

Actualitate

Bomba din farfurie! 28 de restaurante şi fast-food-uri din Bucureşti, amendate pentru grave nereguli

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a amendat cu 147.000 de lei mai multe unităţi de alimentaţie publică din Bucureşti şi judeţul Ilfov pentru lipsa unor documente sau nereguli referitoare la produsele folosite, în timp ce 185,5 kilograme de carne au fost retrase din circuitul consumului uman, a anunţat, vineri, instituţia.

28 Mai 2016  •  22:54

poza

Show

Daniela Gyorfi, din nou pe masa medicilor esteticieni

Nu a făcut un secret din faptul că a călcat des pe la medicii esteticieni, însă Daniela Gyorfi nu pare să dorească să se oprească aici. Interpreta se pregăteşte să meargă din nou. De data aceasta însă pentru o procedură mai uşoară.

28 Mai 2016  •  21:00

sati