Antena 3 CNN Actualitate Media Sinteza zilei: Noi imagini din sediul provizoriu al redacției Antena 3. Mihai Gâdea: Aici jurnaliștii se vor simți și mai liberi!

Sinteza zilei: Noi imagini din sediul provizoriu al redacției Antena 3. Mihai Gâdea: Aici jurnaliștii se vor simți și mai liberi!

Sinteza zilei: Noi imagini din sediul provizoriu al redacției Antena 3. Mihai Gâdea: Aici jurnaliștii se vor simți și mai liberi!
16 Mar 2016   •   21:35

Mihai Gâdea a prezentat, în deschiderea emisiunii de miercuri seară a emisiunii ”Sinteza Zilei”, noi imagini cu sediul provizoriu al Antena 3

”Ne mutăm în niște hale pentru marfă, dar ce contează aspectul clădirilor! Contează cum sunt ele umplute. Degeaba stai în palate dacă nu respecți principiile democratice, adevărul, poate că într-o hală, jurnaliștii, tocmai pentru că sunt liberi, se vor simți și mai liberi. Iată unde ne vom muta în câteva zile”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

Invitată la Antena 3, fostul ministru Rovana Plumb a ținut să felicite echipa Antena 3 pentru eforturile făcute în ultima perioadă în numele respectării drepturilor cetățenilor de a fi informați

”Am toată aprecierea pentru eforturile pe care le faceți. Demonstrați într-un mod foarte clar că nimic nu e imposibil atunci când se pune problema respectării drepturilor cetățenilor de a fi informați”, a spus Rovana Plumb.

Citește și: Sinteza zilei: Mafia și Fiscul în aceeași curte

”Pentru că ne mutăm, azi nu putem face promo”

Într-un video urcat pe Facebook miercuri după-amiază, Mihai Gâdea anunța noi dezvăluiri importante la Sinteza Zilei. Jurnaliștii Antena 3 continuă lupta împotriva corupției și continuă bătălia pentru libertate și pentru drepturi cetățenești.

Miercuri seară, la Sinteza Zilei, un superinterviu cu un important lider european care taxează în termeni duri derapajele antidemocratice ale ministrului Prună.

 

Pentru că departamentul promo se mută, ne-am descurcat cum am putut.

Posted by Mihai Gadea on 16 Martie 2016

 

 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close