Antena 3 CNN Actualitate Media Șoc în lumea televiziunilor de știri: Vedeta stației a fost dată afară din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală

Șoc în lumea televiziunilor de știri: Vedeta stației a fost dată afară din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală

Șoc în lumea televiziunilor de știri: Vedeta stației a fost dată afară din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală
19 Apr 2017   •   22:33

Vedeta postului american de televiziune Fox News Bill O’Reilly a fost dat afară miercuri în urma informațiilor apărute privind numeroasele înțelegeri judiciare pe care acesta le-ar fi făcut în scopul de a evita procesele de hărțuire sexuală, scrie New York Times.

Decizia marchează finalul unei domnii de două decenii în prime-time american, O'Reilly fiind considerat unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune din State.

"După o analiză atentă a acuzațiilor, compania și Bill O'Reilly au fost de acord ca acesta din urmă să nu se mai întoarcă la Fox News Channel", a anunțat compania  21st Century Fox, cea care deține televiziunea de știri.

Plecarea vedetei tv apare la două săptămâni și jumătate distanță după ce o investigație a celor de la NY Times a dezvăluit că postul de știri și Bill O'Reilly au încheiat acorduri de înțelegere cu cinci femei în schimbul cărora cele din urmă au renunțat la acuzațile de hărțuire sexuală, acorduri în valoare de 13 milioane de dolari.

Bill O'Reilly era o figură esențială pentru Fox News. Emisiunea sa era nr 1 în audiențe și numai în 2015 a adus companiei încasări de 178 de miliioane de dolari.

×
Subiecte în articol: Fox News hartuire sexuala
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close